Lifeplanning, voor meer flow in je relatie

Versterk en verdiep je relatie. 

Elkaar opnieuw ontmoeten

In je relatie doorloop je verschillende fases en maak je verschillende ontwikkelingen door. Samen, maar ook individueel. Dit maakt het soms lastig om echt in contact te blijven met elkaar. Zeker als de wereld om je heen doordraait en een bepaald verwachtingspatroon van je heeft.

“De liefde begint vaak als een oplaaiend vuur, maar zonder nieuw hout gaat het uit op den duur.”

Gun jezelf de inspiratie en tijd samen om elkaar opnieuw te ontmoeten. Om het fundament van jullie relatie te verstevigen. Je relatie te verdiepen. En om samen richting te geven aan jullie toekomst.

Investeer in jezelf en je relatie

Life Planning is een cadeau voor je relatie als:

Wat maakt jullie liefde uniek?

De liefde is complex. Esther Perel, wereldberoemd relatietherapeute, schrijfster en spreekster omschrijft het mooi. We willen zekerheid en voorspelbaarheid. Veiligheid, betrouwbaarheid, een plek die we thuis noemen. Tegelijkertijd willen we avontuur, nieuwe dingen ontdekken en verrast worden. We willen dat onze partner zowel beste vriend, vertrouweling als minnaar is.

Tijdens Life Planning ontdek je wat de essentie van jullie liefde is. Je laat los hoe het in je hoofd zou moeten zijn. Of wat de buitenwereld van jullie verwacht. Je achterhaalt welke intrinsieke behoeften, wensen en dromen er zijn. Samen, maar ook alleen. En hoe jullie vanuit verbinding en liefde invulling hieraan kunnen geven.

Vier en versterk de liefde tussen jou en je partner

Samen werken aan de wensen, dromen en doelen die er zijn.

Zoals persoonlijke ontwikkeling en loopbaanplanning je ondersteunen in je werk, helpt Life Planning je om de gewenste flow in je relatie te realiseren. Stilstaan en uitzoomen op jullie relatie zoals deze NU is. Maar ook aandacht besteden aan de wensen, dromen en doelen die jij en je partner hebben. Samen keuzes maken en richting bepalen. Samen werken aan een praktisch plan. Met als doel het leven en de toekomst te creëren dat bij jullie past.

Je leven bestaat uit verschillende aspecten die je relatie beïnvloeden. Naast jullie liefdesrelatie, spelen ook andere thema’s een belangrijke rol. Werk, financiën, zingeving, gezondheid en plezier. Als je kiest voor een Life Planning bij mij, kies je voor een integrale aanpak waarbij al deze thema’s doorgrond worden.

Wat andere koppels zeggen

Reacties van geliefden die jullie voor zijn gegaan:

Maxim ♥ Maureen

Maxim en Maureen. Ouders van een tweeling. Beiden zelfstandig ondernemer, en bouwen aan een droomhuis. Kortom, best een druk leven…

In deze 10-delige serie vertellen Maxim & Maureen wat Life Planning voor hen en hun relatie heeft betekend in deze drukke periode van hun leven.

Maxim & Maureen
MM-waaromLP
Video afspelen

Aflevering #1
Waarom Life Planning?

MM-ervaringen
Video afspelen

Aflevering #2
Onze ervaringen tijdens Life Planning.

Video afspelen

Aflevering #3
Hoe Life Planning ons leven heeft veranderd.

Video afspelen

Aflevering #4
Wat Life Planning heeft betekend voor mij als ondernemer.

Video afspelen

Aflevering #5
Life Planning voor koppels.

Video afspelen

Aflevering #6
Life Planning in één woord.

Video afspelen

Aflevering #7
Waarom Life Planning werkt.

Video afspelen

Aflevering #8
Life Planning en je relatie.

Video afspelen

Aflevering #9
Maureen: samenwerken met Jenny

Video afspelen

Aflevering #10
Maxim: samenwerken met Jenny

In vijf stappen werken aan meer flow in je relatie

Als je besluit om met mij samen te werken, doorlopen we vijf stappen. Kort samengevat zien deze stappen er als volgt uit.

Ontleden en verkennen van alle aanwezig elementen in jullie leven en relatie. Onderzoeken wat energie geeft, en wat niet. Stilstaan bij de thema’s die jullie op dit moment bezighouden en bij de hulpvragen die er zijn.

Ontdekken wat de essentie is van jullie relatie. Iedere liefde is uniek, ook die van jullie. Om een succesvolle relatie te hebben, moet je als sterk team kunnen opereren. Dit kan alleen als je weet wat jullie gezamenlijke visie is. Welke intentie is er en wat streven jullie na?

Focus aanbrengen. Nu de essentie van jullie relatie helder is, kijken we kritisch naar de elementen en informatie uit stap 1. Hoe verhouden deze zich tot jullie visie, wensen en dromen die er zijn. Van jullie samen, maar ook individueel. Wat wil je behouden? Wat wil je niet meer? Wat ontbreekt? Zijn er zaken die je belemmeren en hoe kun je hiermee omgaan?

Ontwerpen van jullie liefdes- en levensplan. Onderzoeken wat nodig is om jullie gewenste leven en toekomst te realiseren. Ook in financieel opzicht. Dit betekent keuzes maken en commitment afgeven. Het benoemen van concrete acties die ondersteunend zijn aan jullie visie.

Leef en geniet! Je hebt een frisse blik op jullie leven en relatie. Dit geeft energie. Het is nu tijd om dingen in de praktijk te gaan brengen. Oude inefficiënte patronen te doorbreken en om jullie levensplan te leven. Om dit te waarborgen, evalueren we gezamenlijk en sturen we bij waar nodig.

Kies de vorm die bij je past

Je kunt kiezen uit twee opties om Life Planning te doorlopen:

Life Planning

  • Verspreid over een periode van drie tot vijf maanden. Twee wekelijks komen we bij elkaar. Tussendoor ga je aan de slag met de opdrachten en tools die je ontvangen hebt. Tussen stap 4 en 5 zit een langere periode van vier tot zes weken.
  • Dordrecht of Amsterdam
  • Ideaal voor jou als je het prettig vindt om met tussenpozen de Life Planning te doorlopen.

Life Planning intensive

  • 3 dagen
  • Op locatie in NL (buitenland in overleg)
  • Tijd voor elkaar gecombineerd met Life Planning
  • Ideaal voor jou als je het prettig vindt om in korte tijd de diepte in te gaan. Of als het lastig is tweewekelijks tijd vrij te maken.

Waarom Life Planning?

Een gezonde relatie bestaat uit ik, jij & wij. Dat er een stevig fundament is van waaruit twee individuen kunnen groeien en waarbij er sprake van synergie is. Juist in de huidige samenleving die complexer is geworden en waarin de levensverwachting hoger is geworden, is dit belangrijker dan ooit.

Gun jezelf daarom de tijd en aandacht om te werken aan jullie liefdes- en levensplan. Het geeft je de volgende voordelen.

  • Je krijgt een tool in handen om je relatie mee te laten bewegen aan de huidige situatie en aan de wensen en dromen die er zijn.
  • Integrale aanpak van persoonlijke- en relatieontwikkeling.
  • Je ontwerpt een uitvoerbaar plan waarin ook ruimte is voor de financiële aspecten.

Wil jij ook werken aan meer flow in je relatie?

couples_07a

Investering

€ 1.750,- ex BTW

Eventuele kosten + organisatie voor accommodatie e.d. komen voor rekening van jou.

Wie is flow?

Mijn naam is Jenny.  Ik ben gecertificeerd en professioneel Financial Life Planner. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het thema Geld & Emotie. Op positieve en gestructureerde wijze begeleid ik je om te leven vanuit jouw waarden. Om te luisteren naar je diepste verlangens. En om samen tot een praktisch plan te komen om jouw wensen, dromen of doelen te realiseren.

Mijn werkwijze is gebaseerd op de methodiek van het Kinder Institute of Life Planning. Daarnaast maak ik gebruik van mijn levenservaring, meer dan veertien jaar werkervaring binnen de financiële sector en tools die ik heb opgedaan bij het CLI (Centrum voor Leven en Intuïtie). 

Mensen die met mij gewerkt hebben, beschrijven mij als betrouwbaar, nuchter en intuïtief.