Life Planning, wat is dat precies?

Life Planning is een proces dat inzichtelijk maakt waar het leven voor jou omdraait. Het helpt je om keuzes te maken zodat je meer vanuit je hart gaat leven. Life Planning maakt je niet alleen bewust, maar levert je ook een uitvoerbaar plan op om jouw verlangens, dromen of doelen te realiseren.

Ieder leven is uniek. Leef het daarom op jouw manier. Samen nemen we jouw levensthema’s onder de loep en komen we tot een plan dat werkt voor jou.

Je leeft in een maatschappij waarin je niets tekort hoeft te komen. Je hebt volop kansen en mogelijkheden. Toch wringt het af en toe. Je hebt het gevoel dat er iets mist of dat het beter kan.

Bekijk de introductie over Life Planning.

Herkenbaar?

Je wordt geleefd

Je voelt je gevangen in een ratrace. Je werkt om te leven, maar je voornemen om meer tijd door te brengen met je geliefden schiet er steeds bij in. 

Gouden kooi

Je ontvangt een goed salaris, maar mist plezier in je werk. Je overweegt een carrièreswitch of dreigt je baan te verliezen. De baan die je graag wilt,  is financieel minder aantrekkelijk waardoor je de stap niet durft te nemen.

Is dit alles

Je hebt een prima  baan en sociaal leven. Maar toch mist er iets. Je voelt dat er meer is.  Dat je meer uit je leven of je relatie kunt halen.

Onrust

Je ervaart onrust in je relatie met geld. Je bent gestrest of opgejaagd en krijgt er geen grip op. Jij en je partner gaan anders met geld om. Jullie zijn op zoek naar een aanpak die voor jullie beiden werkt.

Blijven dromen

Je hebt een droom of diep verlangen. Alleen of samen met je partner. Voor een wereldreis, een sabbatical of iets anders. Je weet niet waar te beginnen en twijfelt of het financieel wel haalbaar is.

Uit evenwicht

Op je werk, thuis of in je relatie loopt het stroef. Je doet je best, maar de situatie verergert. Alleen kom je er niet uit. Je hebt iemand nodig die je helpt om energiek en daadkrachtig te zijn. Om samen te onderzoeken welke stappen je moet zetten.

Wat doet Life Planning dan voor mij?

Dat hangt natuurlijk sterk af van je situatie, je behoefte of je vraag. Vast staat dat je gedwongen wordt om op een andere manier na te denken over je leven. En om te ervaren waar jouw leven om draait.  

Of je nu verandering wilt in je persoonlijke- of zakelijke leven, de aanpak blijft hetzelfde. In vijf stappen doorlopen we het gehele Life Planningsproces. We komen tot de essentie, onderzoeken eventuele hindernissen en maken jouw persoonlijk plan. Hiermee kun je direct aan de slag.  En als je wilt, ondersteun ik je ook bij de uitvoering van je plan.

Werk aan de winkel

Life Planning is een waardevolle investering in jezelf of je relatie. Ik help je daarbij met mijn volledige aandacht, tijd, ervaring, kennis en professionaliteit. Als gecertificeerd Financial Life Planner maak ik gebruik van de methodiek vanuit The Kinder Institute of Life Planning. Mensen die met mij gewerkt hebben, beschrijven mij als betrouwbaar, nuchter en intuïtief.

Als je met mij werkt, verwacht ik van jou dezelfde commitment en toewijding.

Life planning

De kosten voor Life Planning, individueel, als koppel en in de vorm van een weekend NL* zijn:

€ 1.750,- ex BTW.

losse sessies

Wil je dat ik je ondersteuning geef bij de uitvoering van je Life Plan? Dan kun je mij per vier sessies inboeken:

€ 470,- ex BTW.

Workshops

Volg je liever een workshop? Bekijk mijn workshop pagina voor de mogelijkheden.

€ in overleg.

* eventuele kosten + organisatie voor overnachting e.d.  komen voor rekening van jou.

  • Tip: informeer bij je werkgever of je jouw opleidingsbudget kunt inzetten voor Life Planning. In geval van (dreigend) ziekteverzuim bestaat de kans op een financiële vergoeding vanuit de verzekeraar of werkgever. Neem contact met mij op voor meer info.

De meeste mensen kiezen voor ongelukkig zijn boven onzekerheid.

Durf jij het wel aan om te werken aan je dromen?

WORKSHOPS

Your dream don't work unless you do.

Flow organiseert regelmatig “Inspiratie workshops” waarin je kennis kunt maken met Life Planning. Maar ook in het bedrijfsleven is Flow actief. Mijn workshops en trainingen zijn interactieve sessies over onderwerpen als Geld & Emotie, Life Planning en Finance voor startende ondernemers.

Workshop geld en emotie