Flow Life Planning

In de huidige maatschappij zijn we gericht op hard werken om later een comfortabel leven te hebben. En tot die tijd proberen we ons geluk te vergroten door het leven van buitenaf te verbeteren. Door te zoeken naar een andere baan, te reizen of door het kopen van nieuwe spullen.

Werk
Jenny Flow Life Planning

Flow is van mening dat het onnodig is om je dromen voor later te bewaren. Flow gelooft dat als je luistert naar je diepste verlangens, je NU keuzes durft te maken er een energie en daadkracht ontstaat waarmee je jouw leven kunt vormgeven zoals jij dat wilt. Nu en later.

Door te leven van binnenuit kun je leven vanuit jouw eigen flow.

Flow helpt je om jouw dromen helder en haalbaar te maken. Doordat Flow hierbij ook de verbinding maakt tussen jouw wensen en de betekenis die je aan geld geeft, ontstaat de vrijheid om daadwerkelijk te doen wat je wilt.

Wie is Jenny?

Jenny

Geboren in het Westland en opgegroeid met de nuchtere cultuur van ‘aanpakken, niet zeuren’, afspraak is afspraak’ en ‘eerst sparen, dan uitgeven’.

Meer dan veertien jaar heb ik ervaring opgedaan in de bank-en verzekeringswereld. Daarna ben ik mijn dromen achterna gegaan als ondernemer.

Ik ben gecertificeerd Financial Life Planner bij het Kinder Institute en ik heb mij gespecialiseerd in het thema Geld & Emotie.

Cliënten ervaren mijn natuurlijke rust en inlevingsvermogen als zeer prettig. Het geeft hen het gevoel er ‘te mogen zijn’. Mijn nuchtere en praktische aanpak helpt om in beweging te komen en hun dromen te realiseren.

Workshop