Samenspraak

Vragen voor een goed gesprek

Een goed gesprek en dan?

Een goed gesprek voeren is één van de meest essentiële dingen om samen een betekenisvol en gelukkig leven te hebben en te houden. Hopelijk heeft Samenspraak eraan bijgedragen jullie te laten ervaren dit niet alleen belangrijk is, maar ook waardevol en plezierig.

Maar wat doe je na het voeren van een goed gesprek?

Een goed gesprek geeft je inzichten. Over jezelf, de ander, maar ook over jullie samen. Misschien zijn er dingen die je wilt veranderen. Of zijn er toekomstidealen naar boven gekomen waar je iets mee wilt doen. Dat is waar Life Planning om de hoek komt kijken. Een methodiek om je wens om te zetten in werkelijkheid.

Inspiratie op maat

Flow Life Planning geeft je graag nieuwe inspiratie zodat je het leven kunt leven dat bij jullie past!
Kies uit onderstaande opties.

De Samenspraak bonusvragen

Wil je op regelmatige basis een verdiepend gesprek voeren met je partner? Dan is deze optie voor jullie. Een jaar lang ontvang je iedere maand een bonusvraag!
Je ontvangt dan niet alleen een vraag, maar ook een toelichting op de vraag of aanvullende opdracht. Dit biedt jullie de kans om nog meer van elkaar te leren en om steeds weer het gesprek aan te gaan.

Ja dat wil ik!

Nieuwsgierig geworden?

Samenspraak is een idee van Flow Life Planning. Bedoeld om samen met je partner het gesprek aan te gaan, dat je eigenlijk samen vaker zou moeten voeren. Een soort van relatie APK. 

Ten grondslag van Samenspraak ligt het principe en proces van Life Planning. Wat dat nu precies is? Bekijk de video hieronder.

Online advies

Ben je enthousiast geworden na het gesprek en wil je meer uit jullie relatie halen, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze optie een goede start! 

In een gratis (online) gesprek van 30 minuten bespreken we jullie hulpvraag.

Als Life Planner kan ik je helpen om dingen vanuit ander perspectief te zien en om complexe zaken te vereenvoudigen. 

Maxim en Maureen gingen je al voor. Hieronder vertellen ze wat Life Planning voor hen heeft betekent.

Video afspelen

Op mijn website delen zij nog veel meer over hun ervaringen met mij.

Wil jij een online advies, vul dan onderstaande gegevens in en ik neem binnen twee dagen contact met je op.

Let op! Dit is alleen voor jullie, als je open staat voor Life Planning en ook echt bereid bent om te werken aan- en te investeren in je leven en relatie.

Ja dat wil ik!