Samenspraak

Kaartspel voor een goed gesprek

Hoe werkt samenspraak?

Je relatie is één van de kostbaarste dingen in je leven. En dat wat je dierbaar is en wat je koestert verdient het om onderhouden te worden.

Zo nu en dan een goed gesprek voeren, draagt bij aan het onderhouden van je liefdesrelatie. Het voorkomt dat je elkaar voor lief neemt en dat er onjuiste aannames ontstaan in de relatie. Een moment van bezinning en reflectie zorgt ervoor dat je in verbinding blijft met de ander. En dat je samen hetzelfde pad blijft bewandelen.

Het voeren van een goed gesprek begint bij het stellen van de juiste vragen. Samenspraak helpt je hierbij. Het is een kaartspel met inspirerende vragen die je elkaar kunt stellen om meer inzicht te krijgen in de wensen, dromen en levensdoelen die jullie hebben.

 

Bestel het kaartspel Samenspraak

Het kaartspel ‘Samenspraak – vragen voor een goed gesprek’ kun je bestellen voor € 5,- inclusief BTW en verzendkosten (alleen binnen NL). 

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het invullen van onderstaand formulier. 

Binnen twee dagen ontvang je een betalingsverzoek. Na ontvangst van de betaling, wordt het kaartspel je dezelfde week nog toegestuurd.

Ja dat wil ik!

Life Planning, wat is dat?

Samenspraak is een idee van Flow Life Planning. Bedoeld om samen met je partner het gesprek aan te gaan, dat je eigenlijk samen vaker zou moeten voeren. Een soort van relatie APK. 

Ten grondslag van Samenspraak ligt het principe en proces van Life Planning. Wat dat nu precies is? Bekijk de video hieronder.

Life Planning voor koppels

Zoals persoonlijke ontwikkeling en loopbaanplanning je ondersteunen in je werk, helpt Life Planning je om de gewenste flow in je relatie te realiseren. Stilstaan en uitzoomen op jullie relatie zoals deze NU is. Maar ook aandacht besteden aan de wensen, dromen en doelen die jij en je partner hebben. Samen keuzes maken en richting bepalen. Samen werken aan een praktisch plan. Met als doel het leven en de toekomst te creëren dat bij jullie past.

Je leven bestaat uit verschillende aspecten die je relatie beïnvloeden. Naast jullie liefdesrelatie, spelen ook andere thema’s een belangrijke rol. Werk, financiën, zingeving, gezondheid en plezier. Als je kiest voor een Life Planning bij mij, kies je voor een integrale aanpak waarbij al deze thema’s doorgrond worden.

Video afspelen

Maureen en Maxim vertellen je graag wat Life Planning voor hen heeft betekent. Op mijn website delen zij nog veel meer over hun ervaringen met mij.