Workshop Geld & Emotie

Verbeter je relatie met geld.

Maak de verbinding tussen je diepste verlangens en geld

Geld is geen doel op zich. Er zit altijd een diepere wens onder. Door de verbinding te maken tussen jouw diepste verlangens en de rol die geld inneemt in je leven, kun je de vrijheid vinden om daadwerkelijk te doen wat je wilt.

 

 

Geld. Hoe werkt dat nu eigenlijk?

Na je afstuderen heb je een “goede” baan gevonden of ben je ondernemer geworden. Precies zoals het je vroeger op school is aangeraden. Maar toch ervaar je financiële onrust. Ervaar je vervelende emoties als stress of onzekerheid als het over geld gaat. En stel je jezelf regelmatig vragen als: “Verdien ik wel genoeg?” of “Ga ik wel ‘handig’ met mijn geld om?” Je wilt graag weten hoe je geld voor je kunt laten werken zonder er continue mee bezig te zijn.

Jouw levenservaringen vormen jouw gedachten, opvattingen en ideeën. Ook rondom geld. De keuzes die je maakt, worden hierdoor beïnvloed. Ongemerkt heeft dit ook invloed op jouw financiële situatie. Want alle keuzes die je maakt zijn direct of indirect aan geld verbonden.

Om jouw relatie met geld te veranderen, is het  daarom van belang inzicht te hebben in jouw financiële mindset. Om te weten welke betekenis je diep vanbinnen aan geld geeft. 

“If you change nothing, nothing will change.”

De workshop Geld & Emotie “Verbeter je relatie met geld” helpt je hierbij zodat je betere keuzes kunt maken en jouw relatie met geld kun verbeteren.

Deze workshop is voor iets voor jou als:

Wat mag je verwachten?

Het wordt een interactieve middag waarbij je verschillende manieren aan de slag gaat met de stof. Denk hierbij aan schrijf/meditatie/visualisatie opdrachten in combinatie met groeps- en of 1 op 1 opdrachten.

Naast inzicht in jouw financieel kernverhaal, ga je ook naar huis met concrete tips en trucs waarmee je direct mee aan de slag kunt om de door jouw gewenste verandering te realiseren. 

Aanmelden

De nieuwe data zijn nog niet bekend. Stuur mij een berichtje als je op de hoogte gebracht wil worden zodra de nieuwe data bekend zijn.