Workshop
'Leef het leven dat bij je past!'

Ontdek hoe je meer flow in je leven brengt.

Wat als...

Hoe zou je leven eruit zien als je voldoende tijd, aandacht en geld zou hebben? Als je je niet langer hoeft te laten leiden door alle verplichtingen en verwachtingen vanuit de maatschappij en mensen om je heen. 

Ik geloof dat de vrijheid om je leven anders in te richten in jezelf zit. Dat je jezelf te vaak tegenhoudt door excuses en redenen die bullshit zijn. In deze workshop laat ik je kennismaken met de basisbeginselen van Life Planning zodat je ontdekt hoe jij de gewenste verandering in jouw leven kan realiseren.

Welke verandering wil jij in je leven?

Herken je dat, dat je twijfelt? Dat je niet goed weet wie je bent en wat je wilt? Je dingen anders wilt doen, maar niet weet waar te beginnen? Dat je het gevoel hebt niet anders te kunnen omdat je geldsituatie dit niet toelaat? Of doordat je te weinig tijd hebt? Of omdat er nu eenmaal bepaalde zaken zijn waar je niet onderuit kan?

Stel je wint morgen de staatsloterij, zou je het dan allemaal anders doen? Zou je….

–       ……..je baan opzeggen?
–       ……..je leven anders inrichten?
–       ……..een wereldreis maken?
–       …………?

Denk je dat (meer) geld de oplossing is van jouw problemen?
Je bent niet de enige. 

Ik geloof dat niet meer geld, maar jij zelf de sleutel bent voor meer (financiële) vrijheid. In deze workshop ontdek je hoe.

Als je doet wat je altijd al doet...

Veel mensen verwarren geld met vrijheid. Natuurlijk, geld is gemakkelijk en geeft het mogelijkheden. Maar hoeveel is genoeg? Of je nu een gebrek aan geld, tijd of aandacht ervaart, echte vrijheid zit van binnen, in jezelf. Je kunt alleen vrij zijn als je jezelf toestaat om vrij te zijn.
Door geld of tijd belangrijker te maken dan je leven, zet je jezelf vast. Je berust je in de situatie zoals die is. Je blijft doen wat je altijd doet. Ook al geeft dit je geen voldoening. Ondertussen blijf je hopen op de jackpot of ander wonder dat jouw probleem oplost.Je hoopt, wacht en wacht….tot er iets in je situatie verandert.

Hoe dan wel?

Ik draai het graag om. Ik kijk naar binnen, naar mijzelf,  in plaats van naar buiten. Dit doe ik door op een frisse en kritische manier naar mijn situatie te kijken.
Wat voel ik? Wat ervaar ik? Welke gedachten heb ik erover? Zijn dit helpende of beperkende gedachten. Zijn ze juist? Maar ook door te onderzoeken wat
IK kan doen om tot de gewenste verandering te komen. Dit begint door eerst helder te krijgen wat je wil bereiken. Maar ook door te weten wat echt belangrijk voor je is.

Door je innerlijke drijfveren leidend te laten zijn, ontstaat er een energie waarmee je jouw verlangens, dromen en wensen kunt waarmaken. Dit is precies waar Flow Life Planning je mee kan helpen en inspireren. Of je nu vast zit in je werk, strubbelingen ervaart binnen je relatie, bewuster met geld wilt omgaan of op zoek bent naar een zinvoller leven, Life Planning zorgt voor helderheid en een praktisch plan om de gewenste verandering te realiseren.

Inhoud van de workshop

De workshop is een kennismaking met Life Planning. Aan de hand van jouw eigen hulpvraag, laat ik je zien hoe je meer richting en invulling kunt geven aan jouw wensen, dromen en doelen.  We doen dit middels interactieve oefeningen waarbij je leert door te denken, doen en voelen. 

Aanmelden

De nieuwe data zijn nog niet bekend. Stuur mij een berichtje als je op de hoogte gebracht wil worden zodra de nieuwe data bekend zijn.