Workshops

Interactief verzorgende workshops en trainingen op maat.

Inspiratie en trainingen op maat

Naast 1-op-1 Life Planningstrajecten verzorgt Flow ook workshops en trainingen op maat. Dit kunnen incompany trainingen zijn, maar ook workshops op festivals of events.  Onderwerpen die in de workshops centraal staan, zijn geld & emotie, worklife balance en beginnend ondernemerschap.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden of neem contact op voor meer informatie.

Women of West Amsterdam Festival

Women of West Amsterdam viert de schoonheid, wijsheid en kracht van vrouwen in Amsterdam West met als doel het zichtbaar maken van sterke rolmodellen en het bemoedigen en inspireren van vrouwen in het stadsdeel.

In opdracht van het Wowa festival verzorgde Flow Life Planning een workshop met het onderwerp “Geld sparen voor een veilige toekomst”. Een 2,5 uur durige interactieve workshop waarin de deelnemers kennis hebben gemaakt met hun financiële mindset en handvatten hebben gekregen om grip te krijgen op hun financiële situatie.

Rabobank Amstel & Vecht

In opdracht van Rabobank Amstel & Vecht verzorgde Flow Life Planning een workshop voor Int. Women’s Day. Aansluitend op het thema Sheroes verzorgde ik de workshop “Word de held van je eigen leven”.  Een interactieve workshop waarin de deelnemers aan de slag zijn gegaan met een wens, droom of doel die zij hebben. Vanuit Life Planning heb ik hen meegenomen in het proces en de daarbij behorende stappen die nodig zijn om de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen. 

De Bewustzijn School

Een traject van 6 maanden georganiseerd door De Bewustzijn School waarin je als (startende) ondernemer leert hoe je een onderneming kunt neerzetten vanuit je passie, hart en dromen. Als één van de zes teachers verzorg ik de finance training. In één dagdeel behandel ik de basisbeginselen van financiën. Hierin worden onderwerpen als sales, prijsstelling, financiële doelen behandeld. Hierbij maak ik altijd de koppeling met de money mindset van ondernemer. 

Wat mag je verwachten?

Voor alle workshops en trainingen geldt dat het interactieve sessies zijn. Dit omdat ik er van overtuigd ben dat je het meeste leert door te doen. Theorie of leerstof tot je nemen kun je ook thuis. Dit betekent dat de deelnemers actief aan de slag gaan met hun eigen doelstelling. Leren door te doen en door ervaringen uit te wisselen. Ik maak hierbij gebruik van verschillende leerstijlen. Doen, denken en voelen.

Tell me and I forget; Teach me and I may remember; Involve me and I learn.
– Xunzi –

Dit is hoe anderen mijn workshops ervaren hebben.

  • “Interactief en vragen die tot de kern komen.”
  • “Zeer prettig en aangenaam.”
  • “ Veel interactie, maar ook ruimte om te kunnen voelen als er iets geraakt wordt.”
  • “ Fijne vibe. Je straalt rust en verbinding uit.”
  • “Goede structuur en heldere stappen.”
  • “Door de oefeningen heb ik en fris perspectief over geld ontwikkeld”.
  • “Het raakte mij dat Jenny geen vooroordelen heeft en mij eraan herinnerde dat er geen goed of fout is, alleen maar een opvatting, een houding ten aanzien van geld”.
Jenny Flow Life Planning

Samenwerken met Jenny

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of heb je een idee dat je samen wilt uitwerken? Neem gerust contact op.
M. 06-14688898 of Jenny@flowlifeplanning.nl

Bestaande workshops